Vásárolj szuper kraft beer kínálatunkból, kérj hűségkártyát díjmentesen, gyűjtsd a pecséteket és légy egyre több sörre a vendégünk!

Részletek:

Minden megvásárolt prémium kraft sör után 1 pecsétet adunk törzsvásárlói kártyádra. Már 5 pecsét után szuper kedvezmény vár: egy, az aktuális, VIP CRAFT matricával megjelölt, havonta változó terméket 25% engedménnyel vásárolhatsz meg. Azonban itt ne állj meg! Gyűjts tovább, mert 10 pecsét összegyűjtése esetén egy tetszés szerinti sörrel megajándékozunk, melyet te választhatsz óriási szortimentünkből.

Pecsét az akciós és leértékelt termékek kivételével minden prémium kraft sör után jár, azonban más kedvezmény ígénybevétele esetén nem. Pecsét a tartósan alacsony áru Szent András sörökre nem jár.

Az ajándék sör legfeljebb 1.500 HUF összegű lehet, és az akciós és leértékelt termékek kivételével az üzlet aktuális, teljes választékából szabadon választható. Az ajándék készpénzre és / vagy más termékre nem váltható. Magasabb árú sör ráfizetéssel, 1.500 HUF összegű kedvezménnyel választható.

Minden hónapban 1-2 terméket megjelölünk VIP CRAFT matricával, mely termék 5 pecsét összegyűjtésével 25% engedménnyel vásárolható meg. Az így megvásárolt kedvezményes sörre pecsét nem jár, azonban a gyűjtés a pecsétgyűjtőn tovább folytatódhat!

A hűségkártyák érvényessége a kiállítástól számítva 90 nap. Bármikor új kártya kérhető és kezdhető, a pecsétek egyszerre több kártyán is gyűjthetők, de a kártyákon lévő pecsétek nem vonhatók össze!

A hűségkártyák csak üzletünkben érvényesek, kitelepüléseinken nem áll módunkban elfogadni.

A hűségkártyák és pecsétek speciális biztonsági elemeket tartalmaznak, másolásuk és hamisításuk szigorúan tilos!