Elérhetőségünk

Üzletünk elérhetősége:

3300 EGER, Dobó István utca 17.

Aktuális nyitvatartás:

Hétfő: 10-22:30
Kedd: 10-22:30
Szerda: 10-22:30
Csütörtök: 10-22:30
Péntek: 10-22:30
Szombat: 10-22:30
Vasárnap: 10-22:30

A NYITVATARTÁS A FORGALOM FÜGGVÉNYÉBEN KISMÉRTÉKBEN MÓDOSULHAT, MELYRŐL MINDEN ESETBEN FACEBOOK OLDALUNKON ADUNK PONTOS TÁJÉKOZTATÁST!

Megközelítés:

Gyalogosan: a vár főbejárata és a Dobó tér felöl a Dobó István utcán (sétálóutca) keresztül, a Minaret felöl a Kopcsik Marcipánia mellett a Harangöntő – Servita – Dobó utca útvonalon.

Autóval: korlátozott behajtási övezet, parkolási lehetőség a közelben:
– dél felöl érkezőknek az Almagyar és Kossuth Lajos utcai közterületi várakozóhelyeken,
– észak felöl a Minaret környéki megállóhelyeken.
– A belvárosi parkolóház kb. 8-10 perc sétatávolságra található.

Tömegközlekedéssel:

Helyijáratú autóbuszokkal: a Kertész utca felöl érkező autóbuszokkal az Almagyar utcai megállóhelytől 5 perc sétatávolság, ellenkező irányból a Tűzoltó tértől a Minaret felé sétálva 10 perc.

Vonattal: Eger várállomástól a várfalsétányon lesétálva a Servita utca – Dobó utca útvonalon. A központi vasútállomástól gyalogosan 10 perc sétatávolság az Érsekkerten, majd az Egészségház utcán keresztül. A Kossuth Lajos utcán jobbra fordulva érkezünk a vár bejáratához, ahonnan a Dobó István utcán haladva megtalálsz minket.

Távolsági autóbuszokkal: a központi buszpályaudvarról a belváros felé lesétálva, a sétáló belvároson keresztül juthatsz el hozzánk, kb. 10 perc kényelmes sétával.

Térkép:

terkep

Kapcsolatfelvétel:

Telefonon nyitvatartási időben: +3636 555609, vagy az alábbi lap kitöltésével. Az itt küldött megkeresésekre néhány napon belül válaszolunk.

Beszállító információ: Amennyiben szeretnéd, hogy söreid megjelenjenek üzletünk választékában kérjük ajánlatoddal az info.bakelitbeer@gmail.com címen vedd fel velünk a kapcsolatot! A bekerülést mindenképpen előzetes kóstolás, tesztelés, és sörfőzde látogatás előzi meg, az előállítás körülményeinek szemügyre vételezése végett. Nagyon szigorú szempontrendszer szerint csak a legkíválóbb termékeknek tudunk helyet adni. Üzletünkben csak felsőkategóriás kisüzemi, kraft söröket forgalmazunk, más jellegű söröket nem áll módunkban kínálatunkba felvenni. Kérjük számolj vele, hogy a bekerülés folyamata kb. 3 hónap.