Üzletünk elérhetősége:

Nyitvatartásunk:

Hétfő
09:00 – 22:30
Kedd
09:00 – 22:30
Szerda
09:00 – 22:30
Csütörtök
09:00 – 22:30
Péntek
09:00 – 22:30
Szombat
09:00 – 22:30
Vasárnap
09:00 – 22:30

A koronavírus világjárvány miatti korlátozások okán üzletünk a törvényi előírások szerint, 19 óráig tud nyitva tartani. A korlátozásokat időszaka alatt vásárlóink szíves türelmét és megértését kérjük, és köszönjük!

Megközelítés:

Gyalogosan: a vár főbejárata és a Dobó tér felöl a Dobó István utcán (sétálóutca) keresztül, a Minaret felöl a Kopcsik Marcipánia mellett a Harangöntő – Servita – Dobó utca útvonalon.

Autóval: korlátozott behajtási övezet, parkolási lehetőség a közelben:
– dél felöl érkezőknek az Almagyar és Kossuth Lajos utcai közterületi várakozóhelyeken,
– észak felöl a Minaret környéki megállóhelyeken.
– A belvárosi parkolóház kb. 8-10 perc sétatávolságra található.

Biciklivel: a várost átszelő, az Egerszalóki sódomb és a Felsőtárkányi tó közti, közel 30 kmes egybefüggő kerékpárút Eger belvárosi szakaszától biciklivel néhány másodperces kitérővel elérhetőek vagyunk. A bicikliutat dél felöl érkezve az Eszperantó sétányon hagyd el a Dobó tér felé, majd a Kis Dobó térre jobbra fordulva, a téren keresztül máris a Dobó utcában vagy. Észak felöl érkezve ahogy a patak medre melletti szakaszról az Eszperantó sétányra felérsz utad ne egyenesen folytasd a bicikliút mentén, hanem fordulj hátra a Dobó térre, majd a Kis Dobó térre jobbra fordulva, a téren keresztül máris a Dobó utcában vagy.

Tömegközlekedéssel:

Helyijáratú autóbuszokkal: a Kertész utca felöl érkező autóbuszokkal az Almagyar utcai megállóhelytől 5 perc sétatávolság, ellenkező irányból a Tűzoltó tértől a Minaret felé sétálva 10 perc.

Vonattal: Eger várállomástól a várfalsétányon lesétálva a Servita utca – Dobó utca útvonalon. A központi vasútállomástól gyalogosan 10 perc sétatávolság az Érsekkerten, majd az Egészségház utcán keresztül. A Kossuth Lajos utcán jobbra fordulva érkezünk a vár bejáratához, ahonnan a Dobó István utcán haladva megtalálsz minket.

Távolsági autóbuszokkal: a központi buszpályaudvarról a belváros felé lesétálva, a sétáló belvároson keresztül juthatsz el hozzánk, kb. 10 perc kényelmes sétával.

Térkép:

Kapcsolatfelvétel:

  • Elsődlegesen az alábbi űrlap kitöltésével, vagy Facebook oldalunkon Messenger üzenetben. A megkeresésekre üzletünk nyitvatartási ideje alatt néhány órán belül válaszolunk.
  • Telefonon nyitvatartási időben: +3636 555609-es számon vagyunk elérhetőek, azonban a telefont nem minden esetben tudjuk felvenni. Kérjük ismételd meg hívásod többször!
  • Beszállító információ:

    Amennyiben szeretné, hogy terméke megjelenjen üzletünk választékában kérjük ajánlatával az info.bakelitbeer@gmail.com címen vegye fel velünk a kapcsolatot! Sem személyesen, sem telefonon nem áll módunkban ez irányú megkeresésekkel foglalkozni. A bekerülést mindenképpen előzetes kóstolás, tesztelés, esetleges gyárlátogatás előzi meg, az előállítás körülményeinek szemügyre vételezése végett. Nagyon szigorú szempontrendszer szerint csak a legkiválóbb termékeknek tudunk helyet adni. Üzletünkben csak felső kategóriás, prémium termékeket forgalmazunk, nem kötünk kompromisszumot, gyengébb minőséget nem áll módunkban kínálatunkba felvenni. Prémium kraft söröknek kizárólag UNTAPPD 3,5+ szortiment esetén tudunk helyet biztosítani.

Shopunkat üzemelteti:
SZEBBAKELIT Kft.
3580 Tiszaújváros, Szent István út 4/A. 1/1.
Adószám: 25783142-2-05

Egri telephelyünk:
SZEBBAKELIT Kft.
3300 Eger, Dobó István utca 17.
Adószám: 25783142-2-05

Bakelit Craft beer & Culinary Shop
Bakelit Kraft sörök és Kulináris finomságok boltja
3300 Eger, Dobó István utca 17.
Az üzlet nyilvántartásba vételi száma: B-4127/2016.