Kínálatunkban a legismertebb hazai főzdék mellett kevésbé ismert, kisebb, kezdő főzdék söreit is kínáljuk, illetve óriási külföldi kraft szortimenttel rendelkezünk. Választékunkat a fogyasztói igényekhez igazítjuk, az újdonságokat sokszor az országos premierrel egyidőben elhozzuk. Választékunk egy része egy folyamatosan készleten lévő állandó alapválaszték, de legtöbb forgalmazott sörünk szezonális, erősen limitált főzetekből, ünnepi sörökből, kis tételben készülő, csúcskategóriás ritkaságokból, hordóérlelt darabokból, díszüvegekből áll. Folyamatosan kínálunk sörválogatásokat, lenyűgöző ajándékcsomagokat.

Kínálatunkban az alábbi, a hazai kraft sörpiac élvonalába tartozó főzdék találhatók meg:
Monyo Brewing
Mad Scientist
Mead Scientist (A Mad Scientist mézsörökre specializálódott albrandje)
MadX (A Mad Scientist prémium albrandje)
Horizont
Zentus
First
Reketye
Fűtőház Sörfőzde
B BOP
Szent András Sörfőzde

Üzletünk alapelve a prémium minőségű, kis tételben, ám profi körülmények között készülő termékek bemutatása és elérhetővé tevése Eger szívében. Üzletünkben kizárólag csak a kraft szegmens élvonalába tartozó főzdék és sörök kaphatóak. Üzletünkbe egy-egy új brandnek bekerülni nagyon nehéz, és nagyon komoly minőségi elvárásokat támasztunk forgalmazott termékeink felé. Nem kötünk kompromisszumot, mindenből a legjobbat igyekszünk kínálni vásárlóinknak.

Kérjük vedd figyelembe, hogy választékunk jelentős része a nagyon limitált, egyszeri főzetekből, csúcskategóriás ritkaságokból, hordóérlelt darabokból áll. Választékunk minden héten cserélődik és változik. Legtöbb sörünk csak az egyszeri készlet végéig érhető el, így amit ma megvehetsz, nálunk tényleg ne halaszd holnapra!

Választékunk változásának jogát fenntartjuk, az aktuálisan elérhető kínálat üzletünkben megtekinthető, és megvásárolható!