Hazai kézműves sörválasztékunk

Kínálatunkban az alábbi, a hazai kraft sörpiac élvonalába tartozó főzdék találhatók meg: Monyo Brewing, Mad Scientist, Balkezes, Horizont, Hedon, Roth, Yeast Side, Karl Microbrewery, Zip’s.

Üzletünkben megvásárolhatók saját sörkollekciónk darabjai is. Választékunk jelenleg 6 darabból áll:

BAKELIT dry hopped pilsner, 4,5%-os hidegkomlózott pilzeni típusú sör.
BAKELIT wheat, 5%-os vilogos búzasör.
BAKELIT imperial stout, 10%-os imperial stout típusú sör.
Bika IPA, Egri Bikasör, 8%-os imperial IPA típusú világos sör.
Bakelit summer cherry, könnyű, nem édes meggysör.
Egri Csillagok, 6,5%-os mézes-mentás ale típusú világos sör.

Saját sörkollekciónk sörei szűretlenek és pasztörizálatlanok, prémium minőséget képviselnek a hazai sörpiacon. Sörválasztékunkat retro csatosüvegben kínáljuk, nyakát Eger feliratos matricával látjuk el. Nem csak a belső, a külső is maximálisan követi brandünk szellemiségét, formabontó, figyelemfelkeltő, meghökkentő megjelenésű. Szívből ajánljuk minden sörrajongó, és alkalmi sörfogyasztó figyelmébe.

Üzletünk alapelve a prémium minőségű, kis tételben, ám profi körülmények között készülő termékek bemutatása és elérhetővé tevése Eger szívében. Üzletünkben kizárólag csak a kraft szegmens élvonalába tartozó főzdék és sörök kaphatóak. Üzletünkbe egy-egy új brandnek bekerülni nagyon nehéz, és nagyon komoly minőségi elvárásokat támasztunk forgalmazott termékeink felé. Nem kötünk kompromisszumot, mindenből a legjobbat ígyekszünk kínálni vásárlóinknak.

Kérjük vedd figyelembe, hogy választékunk jelentős része a nagyon limitált, egyszeri főzetekből, csúcskategóriás ritkaságokból, hordóérlelt darabokból áll. Választékunk minden héten cserélődik és változik. Legtöbb sörünk csak az egyszeri készlet végéig érhető el, így amit ma megvehetsz, nálunk tényleg ne halaszd holnapra!