Kedvezmények

Eger városkártya

10% azonnali kedvezmény
EGER Városkártyával!

10% árengedmény minden teljes árú termékre Eger városkártya megléte és felmutatása esetén, kizárólag üzletünkben történő vásárlásnál. A kedvezmény webshopunkban nem érvényesíthető. A kedvezmény más kedvezménnyel nem kombinálható! A kedvezmény akciós címkével jelölt és leértékelt termékekre nem érvényes. A kártyát csak annak tulajdonosa használhatja, nem átruházható! A kedvezmény ajándékkártya vásárlásakor, és ajándékkártyával történő fizetésnél nem érvényesíthető. Lejárt érvényességi idejű városkártyát nem áll módunkban elfogadni.


diákKEDDvezmény

15% azonnali kedvezmény KEDDENKÉNT
érvényes Eszterházy Károly Egyetem diákigazolvánnyal!

15% árengedmény minden teljes árú termékre Eszterházy Károly Egyetem  (EKE) diákigazolvány megléte és felmutatása esetén, kizárólag üzletünkben történő vásárlásnál. A kedvezmény webshopunkban nem érvényesíthető. A kedvezmény más kedvezménnyel nem kombinálható! A kedvezmény akciós címkével jelölt és leértékelt termékekre nem érvényes. A diákigazolványt csak annak tulajdonosa használhatja, nem átruházható! A kedvezmény ajándékkártya vásárlásakor, és ajándékkártyával történő fizetésnél nem érvényesíthető. Lejárt érvényességi idejű diákigazolványt, vagy ha azt nem az azon szereplő jogos tulajdonosa használja, semmi esetben sem áll módunkban elfogadni! A kedvezmény csak tanítási időszakban, keddi napokon történő vásárlás esetén érvényesíthető, és visszavonásig érvényes.


Házhozszállítási ajánlatunk

Díjmentes szállítás 10 ezer forint felett

Ha nem tudsz, vagy nem akarsz személyesen bejönni hozzánk, írj ránk Facebook oldalunkon privát üzenetben, vagy hívj minket telefonon hétköznap napközben, és üzletünk aktuális választékából bármit elküldünk! Elsődlegesen Foxpost utomatába vállalunk szállítást, az országban bárhova, 999 forintért, mely összeget 10.000 forint felett átvállaljuk. Fizetés csak online bankkártyával lehetséges, utánvéttel nem áll módunkban rendelést kiküldeni!

Egerben és vonzáskörzetében saját futárunkkal küldjük házhoz a rendelést, előzetes egyeztetést követően. Ennek költsége 999 forint, azonban 10.000 forint felett díjmentes. Az ország bármely más pontjára kért hozhozszállítás 2.499 forintos szállítási díjjal lehetséges. Fizetés minden esetben csak online bankkártyával lehetséges, utánvéttel nem áll módunkban rendelést kiküldeni!