Kedvezmények

Eger városkártya

10% azonnali kedvezmény
EGER Városkártyával!

10% árengedmény minden teljes árú termékre Eger városkártya megléte és felmutatása esetén, kizárólag üzletünkben történő vásárlásnál. A kedvezmény kitelepüléseinken nem érvényesíthető. A kedvezmény más kedvezménnyel nem kombinálható! A kedvezmény akciós címkével jelölt és leértékelt termékekre, tartósan alacsony áron kínált Szent András sörökre nem érvényes. A kártyát csak annak tulajdonosa használhatja, nem átruházható! A kedvezmény ajándékkártya vásárlásakor, és ajándékkártyával történő fizetésnél nem érvényes. Lejárt érvényességi idejű városkártyát nem áll módunkban elfogadni.


Diákkedvezmény

10% azonnali kedvezmény
érvényes Eszterházy Károly Egyetem diákigazolvánnyal!

10% árengedmény minden teljes árú termékre Eszterházy Károly Egyetem  (EKE) diákigazolvány megléte és felmutatása esetén, kizárólag üzletünkben történő vásárlásnál. A kedvezmény kitelepüléseinken nem érvényesíthető. A kedvezmény más kedvezménnyel nem kombinálható! A kedvezmény akciós címkével jelölt és leértékelt termékekre, tartósan alacsony áron kínált Szent András sörökre nem érvényes. A diákigazolványt csak annak tulajdonosa használhatja, nem átruházható! A kedvezmény ajándékkártya vásárlásakor, és ajándékkártyával történő fizetésnél nem érvényes. Lejárt érvényességi idejű diákigazolványt, vagy ha azt nem az azon szereplő jogos tulajdonosa használja, semmi esetben sem áll módunkban elfogadni!


Mennyiségi kedvezmény

100.000 HUF felett 20% kedvezményt biztosítunk!

20% árengedmény minden teljes árú termékre kizárólag üzletünkben történő vásárlásnál, kizárólag előzetes egyeztetést követően. A kedvezmény kitelepüléseinken nem érvényesíthető. A kedvezmény más kedvezménnyel nem kombinálható! A kedvezmény akciós címkével jelölt és leértékelt termékekre, tartósan alacsony áron kínált Szent András sörökre nem érvényes. A kedvezmény ajándékkártya vásárlásakor, és ajándékkártyával történő fizetésnél nem érvényes. A kedvezmény mértéke 100.000 HUF vásárlás felett 20%. Bizonyos termékekből nagyobb mennyiség rendelkezésre állása és beszerzése néhány hetet is igénybe vehet.

Ha a kedvezménnyel élni kívánsz elsődlegesen a bakelitbeer@gmail.com címen, vagy Facebook oldalunkon lépj velünk kapcsolatba.

%d blogger ezt szereti: