Kedvezmények

Eger városkártya

10% azonnali kedvezmény
EGER Városkártyával!

10% árengedmény minden teljes árú termékre Eger városkártya megléte és felmutatása esetén, kizárólag üzletünkben történő vásárlásnál. A kedvezmény kitelepüléseinken nem érvényesíthető. A kedvezmény más kedvezménnyel nem kombinálható! A kedvezmény akciós címkével jelölt és leértékelt termékekre nem érvényes. A kártyát csak annak tulajdonosa használhatja, nem átruházható! A kedvezmény ajándékkártya vásárlásakor, és ajándékkártyával történő fizetésnél nem érvényes. Lejárt érvényességi idejű városkártyát nem áll módunkban elfogadni.


diákKEDDvezmény

15% azonnali kedvezmény KEDDENKÉNT
érvényes Eszterházy Károly Egyetem diákigazolvánnyal!

15% árengedmény minden teljes árú termékre Eszterházy Károly Egyetem  (EKE) diákigazolvány megléte és felmutatása esetén, kizárólag üzletünkben történő vásárlásnál. A kedvezmény kitelepüléseinken nem érvényesíthető. A kedvezmény más kedvezménnyel nem kombinálható! A kedvezmény akciós címkével jelölt és leértékelt termékekre nem érvényes. A diákigazolványt csak annak tulajdonosa használhatja, nem átruházható! A kedvezmény ajándékkártya vásárlásakor, és ajándékkártyával történő fizetésnél nem érvényes. Lejárt érvényességi idejű diákigazolványt, vagy ha azt nem az azon szereplő jogos tulajdonosa használja, semmi esetben sem áll módunkban elfogadni! A kedvezmény kizárólag keddi napokon történő vásárlás esetén érvényesíthető, és visszavonásig érvényes.


MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY

300 HUF / db kedvezmény a szélső polc jelzett termékeikre, 3 darabtól

Válassz a megjelölt kedvezményes polcok söreiből legalább 3 üveggel, és 300 HUF / db kedvezményt kapsz rá! Így szuper áron, már 690 HUF / darabtól hozzájuthatsz alap hazai prémium kraft sörökhöz. A kedvezményes ár 3 darabtól érvényes, mely a megjelölt sörök közül bármilyen kombinációban összeállhat. A kedvezményes ár semmilyen más kedvezménnyel nem vonható össze.