Kedvezmények

Eger városkártya

10% azonnali kedvezmény
EGER Városkártyával!

10% árengedmény minden teljes árú termékre Eger városkártya megléte és felmutatása esetén, kizárólag üzletünkben történő vásárlásnál. A kedvezmény webshopunkban nem érvényesíthető. A kedvezmény más kedvezménnyel nem kombinálható! A kedvezmény akciós címkével jelölt és leértékelt termékekre nem érvényes. A kártyát csak annak tulajdonosa használhatja, nem átruházható! A kedvezmény ajándékkártya vásárlásakor, és ajándékkártyával történő fizetésnél nem érvényesíthető. Lejárt érvényességi idejű városkártyát nem áll módunkban elfogadni.


diákKEDDvezmény

15% azonnali kedvezmény KEDDENKÉNT
érvényes Eszterházy Károly Egyetem diákigazolvánnyal!

15% árengedmény minden teljes árú termékre Eszterházy Károly Egyetem  (EKE) diákigazolvány megléte és felmutatása esetén, kizárólag üzletünkben történő vásárlásnál. A kedvezmény webshopunkban nem érvényesíthető. A kedvezmény más kedvezménnyel nem kombinálható! A kedvezmény akciós címkével jelölt és leértékelt termékekre nem érvényes. A diákigazolványt csak annak tulajdonosa használhatja, nem átruházható! A kedvezmény ajándékkártya vásárlásakor, és ajándékkártyával történő fizetésnél nem érvényesíthető. Lejárt érvényességi idejű diákigazolványt, vagy ha azt nem az azon szereplő jogos tulajdonosa használja, semmi esetben sem áll módunkban elfogadni! A kedvezmény csak tanítási időszakban, keddi napokon történő vásárlás esetén érvényesíthető, és visszavonásig érvényes.


Házhozszállítási ajánlatunk

Díjmentes szállítás webshopunkban

Fedezd fel az ország egyik legnagyobb online sörbirodalmát! Rendelésed raktárról, azonnal küldjük, nincs hosszas várakozási idő a termékek beérkezéséig. Csomagod Pick Pack Pontra vagy Foxpost automatába is kérheted, melynek költségét már akár 10.000 HUF összegű rendelés felett átvállaljuk. A díjmentes szállítás online bankkártyás fizetés választása esetén érvényes. Szállítási idő kb. 3 munkanap.

Slide1.jpg