Üzletünkben az egri Thummerer Pincészet teljes prémium pálinka-, és pezsgőválasztékát kínáljuk. Emellett megtalálható üzletünkben az ország két legnevesebb pálinkafőzőjének, az Árpád Pálinkának és az 1 Csepp Pálinkának termékei, valamint számos egyéb prémium röviditalt is kínálunk.

Exkluzív Jameson whisky különlegességek, díszdobozos kiadások, összeállítások, Árpád és 1 Csepp Pálinka ajándékcsomagok, szütyők, kisebb és nagyobb kiszerelések és rengeteg ínyencség Eger történelmi belvárosában lévő üzletünk kínálatában!

Az első hazai ginmanufaktúra, az Opera Budapest kraft gine elérhető választékunkban!

Különlegességeknek számítanak az 1 csepp pálinka, a Mad Scientist És Monyo sörfőzdék közös alkotásai, a kraft sörből főzött, 40%-os sörpárlatok. Ezek nagyon kis mennyiségben, a főzdék különböző söreiből készülnek. Folyamatosan, többféle változatban érhetőek el választékunkban, egyedi, sorszámozott üvegekben, erősen korlátozott mennyiségben, a készlet végéig!

Választékunkban elérhetők:
– pálinkák
– ágyas pálinkák
– ginek
– gin likőrök
– whiskyk
– rumok
– vodkák

Választékunk változásának jogát fenntartjuk, az aktuálisan elérhető kínálat üzletünkben megtekinthető, és megvásárolható!