Nemzetközi sörválasztékunk

Európa top kraft sörfőzdéi óriási, folyamatosan frissülő választékban. Savanyított sörök tömkelege Svédországból, a legkülönfélébb hordókban érlelt csúcskategóriás darabok Észtországból, a világ egyik legnépszerűbb kraft nagyágyúja Skóciából, exkluzív belga meggysörök, sok száz éves múltra visszatekintő belga apátsági darabok, speciális ígényű sörkülönlegességek (bio, organikus, gluténmentes, alkoholmentes, stb…).

Sőtmitöbb, erősen limitált sörritkaságokat is kínálunk nemzetközi sörválasztékunk keretein belül. Választékunkat folyamatosan frissítjük és bővítjük, érdemes gyakran visszanézni üzletünkbe.

Nemzetközi választékunk csak szórványosan jelenik meg webshopunkban. Mivel nemzetközi kraft választékunk jelentős része a limitált, egyszeri főzetek sorozataiból áll, hetente frissül és változik, így a pontosan és aktuálisan elérhető teljes választékunk csak üzletünkben tekinthető és vásárolható meg.

A webshopban szereplő árak csak online rendelés esetén érvényesek, és eltérhetnek az üzletünkben elérhető áraktól. A webshopban szereplő akciós tételek árai csak online megrendelés esetén érvényesek.